Thuis

Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd certificaten
China Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De batterijkwaliteit is zeer goed! Wij zijn de klant van SER meer dan 4 jaar geweest. Uw goede dienst en kwaliteit zijn te goed.

—— VLAAMSE GAAI

1 2 3 4 5 6
Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd
Het inspuiten van lijn
Deklaaglijn
ASSEMBLEER LIJN
分容
Lassenlijn
Stuitende test

Het inspuiten van lijn

Het inspuiten van lijn

Deklaaglijn

Deklaaglijn

ASSEMBLEER LIJN

De navulbare batterijen assembleren lijn

分容

capacitying ruimte

Lassenlijn

Lassenlijn

Stuitende test

Stuitende test

 • lopende band

  1. Automatische Deklaagmachine met binnenlandse belangrijke technologie


  Automatische spanningscontrole, frequentiecontrole of digitaal gelijkstroom-het systeem van de snelheidscontrole en met meerdere balies synchroon controlemechanisme, machine synchrone operation.coating op Multifunctionele, hoge precisie, stabiele prestaties.
  Automatisch ladingsmaterialen en vastgestelde dikte met automatisch diktemeetsysteem aan het eind van de machine; veranderlijk-frequentieaanpassing in oven van de bloedsomloop en uitlaatsysteem.

   

  2. Plc-FX3UC dat werd gemaakt door MITSUBISHI en de microcomputer met pneumatische sensor en positiecontroletechnologie, ontwierp het automatische systeem de negatieven van de weging en sorterende navulbare batterij.

   

  Het automatische en periodieke punt-lassen van positieve elektroden, het plakband plakken voor elektrodenhandvat en het zacht worden; hoge automatisering en betere consistentie.

   

  3. Negatieve automatische productielijn

   

  Het gebruik van natte dunne modderdeklaag op het poeder-type plaatste automatisch tussen de stutten van het schaven van apparaten van de verrichtings de fijne rand, die zo strickly voor tijd, snelheid, temperatuur en aanpassing vereisen.

   

  De automatische negatieve productielijn en het tarief van de productomloop zijn één van de hoogste niveaus voor de binnenlandse fabrieken.

   

  4. Het producerende milieu ervoor zorgen is totale droog, introduceerden wij buitenlandse technologie en machine. Dit drogende systeem komt uit Denemarken; het kan de droge lucht van 54500CBM per uur produceren.

 • OEM / ODM

  Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd fabriek productielijn 0

  Hier zijn ons centrum en laboratorium van R&D. Onze beroeps van beroemde universiteiten en onderzoekorganisatie die een sterk R&D-team bouwen. wij hebben 4 deskundigen met PHD graad en 17 beroeps master graad hebben.

  Ons testlaboratorium is uitgerust met verscheidenheid van geavanceerde apparaten voor veiligheid en vermogenstests.

  Onze R&D-Afdeling werkt met verscheidene nauw beroemde universiteit samen. Wij hebben lange samenwerking met Thinghua-universiteit en Wuhan-universiteit.

Contactgegevens
Guangzhou Serui Battery Technology Co,.Ltd

Fax: 86-20-86688119

Direct Stuur uw aanvraag naar ons